تحقیق نظریات سازمان و مدیریت نوین

تحقیق نظریات سازمان و مدیریت نوین تحقیق نظریات سازمان و مدیریت نوین

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 145 KB

تعداد صفحات : 68

بازدیدها : 311

برچسبها : نظریات سازمان مدیریت نوین

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقی بررسی نظریات سازمان و مدیریت نوین

معرفی و بخشهایی از متن تحقیق نظریات سازمان و مدیریت نوین

مراحل اولیه زندگی بشر در این کره خاکی حالت طبیعی داشته است. گله های انسانی از طریق شکار، خوشه چینی یا غارت طبیعت، زندگی می کردند. آنان با ابزارسازی از دوره غارت طبیعت به دوره تولید خوراک رسیدند و بدین ترتیب تمدن بپر آغاز گردید. بشر با اختراع خط به جمع آوری تجربیات و ثبت و ضبط آنها پرداخت. گروه های اولیه به صورت کلان و قبیله ای شکل می گیرند. وضعیت اجتماعی آنان به صورت اشتراکی بوده است. نهادهای اجتماعی عصر حاضر مثل حکومت، مدرسه، اقتصاد، علم، هنر و جنگ هم با تحول گروه های کوچک یاد شده در طول تاریخ به وجود آمدند. نهادهای اجتماعی هر کدام دارای هدف یا اهدافی هستند که نیازهای انسان را برطرف می کنند. برای نیل به اهداف نهادها، ضرورتاً سازمان هایی شکل می گیرند.

پسانوین گرایی در مدیریت

مفهوم و فلسفه پسانوین گرایی

پست مدرن، فرانوین گرایی، فراتجددگرایی، پسانوین گرایی، پست مدرنیسم و فرا صنعتی. در رشته های گوناگون علمی مثل فلسفه، ادبیات، سیاست، هنر، اقتصاد و علوم اجتماعی پست مدرن مطرح می باشد و طرح آن ناشی از آن است که نظریه های گذشته دارای کمال نبوده اند. با توجه به اینکه سازمان و مدیریت، علمی است که از یافته های علوم مختلف مثل علوم انسانی و علوم تجربی استفاده می کند، این تعابیر وارد عرصه سازمان و مدیریت شده است و آن را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

زمینه به وجود آمدن فرانوین گرایی را می توان ایجاد بحران در مدرنیسم در اواسط قرن بیستم به علت از بین رفتن عمق فرهنگ مدرن و خمودگی عاطفی در این دوره دانست.

سازمان از دیدگاه پسامدرنیسم

همان طور که سازمانهای دوره قبل از صنعتی شدن در پی اهداف و غایتی بودند، برای سازمانهای عصر مدرن و صنعتی هم اهداف و غایتی وجود دارد. زمانی که تأکید اساسی بر ساخت ماشین های ساده و تولید انبوه کالاها و خدمات و در یک مفهوم بر تکنولوژی صنعتی است، پارادایم مدرنیسم خدمات ارزنده ای به سازمانها می دهد. نوعی احساس قوی در حال شکل گیری است که سازمانهای مدرن را پست سر بگذاریم. ...

سازمان های مجازی

دارای مرزهای مشخص و نامشخص و چرخه حیات می باشند. همچنین سازمانها دارای ساختار می باشند که از طریق سه عامل پیچیدگی ، رسمیت و تمرکز می توان آن را شناخت. این ساختار می تواند مکانیکی و یا ارگانیکی باشد.

سازمان مجازی، سازمانی است که از طریق واگذاری فعالیت ها به سازمانهای دیگر و تأمین خدمات و کالا با همکاری واحدهای خارجی و اتحاد آنها، به وجود آمده است. تفاوت بارز این سازمانها با سازمانهای کلاسیک در استفاده گسترده از تکنولوژی اطلاعاتی نظیر اینترنت، باینت، پست الکترونیک و همچنین استفاده فراگیر از کامپیوتر و شبکه های کامپیوتر می داند. سازمان مجازی با دارا بودن ساختار مجازی تلاش می کند ضمن کوچک بودن واحد سازمانی، از گستردگی سازمانهای بزرگ که لازمه تحقق هدف های کلان و فراگیر است از طریق سیستم های اطلاعاتی، ارتباطی به هم پیوند خورده و از اتحاد سازمانهای کوچک، سبکه ای عظیم از سازمانهایی به وجود می آید که قادر به انجام مأموریت های بزرگی هستند. ...

فهرست سر فصل مطالب تحقیق:

پیش نویس گرایی در مدیریت

نوگرایی در مدیریت

پسانوین گرایی در مدیریت

بصیرت و عمل

سازمان های مجازی

سازمان های یادگیرنده

تعارض و کشمکش های سازمانی

مدیریت کیفیت جامع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید