مقاله اصول سرپرستی قاطعیت در مدیریت

مقاله اصول سرپرستی قاطعیت در مدیریت مقاله اصول سرپرستی قاطعیت در مدیریت

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 27 KB

تعداد صفحات : 52

بازدیدها : 371

برچسبها : اصول سرپرستی سرپرستی قاطعیت قاطعیت در مدیریت

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی اصول سرپرستی قاطعیت در مدیریت

مقاله اصول سرپرستی قاطعیت در مدیریت

بخشهایی از متن مقاله:

تئوری های مدیریتی به عنوان مجموعه ای متحول و مرتبط با شرایط اقتصادی صنعتی و دگرگونیهای سیاسی اجتماعی همواره به صورت بستری مناسب در ارائه روشهای کابردی و سامان سازمانی مورد استفاده قرار داشته است. این مجموعه هم اکنون به عنوان علوم مدیریتی، گسترده دامنه داری از چارچوبهای علمی، همچون اقتصاد، ریاضیات و آمار، روانشناسی، جامعه شناسی، مهندسی و دانش سیاسی را در بر می گیرد. از همین روست که الگوسازی مدیریت در سالهای اخیر، بیش از پیش، از جنبه مفهومی و نظریه پردازی صرف، به مدل های کاربردی و مبتنی بر دیدگاه های بین رشته ای گرایش یافته است.

فرآیند علمی تر شدن دانش مدیریت، بر پایه علوم غیر کمی و نظریه های کیفی نیز تقویت شده است که از جمله مهمترین آنها باید از تئوری ها و الگوهای عقلایی مربوط به مدیریت رفتار سازمانی نام برد. این شاخه از دانش مدیریت، به شدت تحت تأثیر دانش روانشناسی قرار داشته و رابطه تنگاتنگی را با علوم رفتاری ایجاد کرده است. شناخت انسان و تجزیه و تحلیل کنش و واکنشهای انسانی در یک مجموعه سازمانی، ادراک ما را از واقعیتهای مدیریتی و ساختار علمی مجموعه های انسانی تکنولوژیک و فعالیتهای سازمان مدیریتی به طور چشمگیری افزایش داده است. به بیان دیگر، تلفیق منطقی دانش مبتنی بر واقعیت روانشناسی و چارچوبهای نظری مدیریت، موجب پیدایش مفاهیم و الگوهای نوین کاربردی شده است که مقوله قاطعیت از جمله تازه ترین آنهاست. ...

برنامه ریزی اولیه یا تجربه برنامه ریزی

محور اصلی موضوع این فصل، بررسی دومین عنصر بنیادی موثر در چگونگی رفتار و یا رفتاری است که ما ارایه می دهیم. پیش از پرداختن به این موضوع، ذکر چند نکته مهم ضروری است:

ما اغلب به جای برنامه ریزی منطقی، به گونه ای خود سرانه و بی مقدمه عمل می کنیم.

ما اغلب، به علت توجیه رفتار گذشته، بر رفتار نامناسب خود و یا رفتاری که تمایل به تغییر آن داریم، تأکید می ورزیم.

توجیه گذشته دو اثر دارد: نخست، تبرئه خودمان از مسئولیت رفتاری که به تازگی از ما سر زده است؛ دوم، تأیید اطلاعاتی که در بانک اطلاعاتی مغز ما وجود دارد.

در این فصل، به بررسی بانک اطلاعاتی خود می پردازیم و برنامه ریزی آن را بار دیگر ارزیابی می کنیم. یکی از نتایج حاصل از این مطالعه، این است که شما با فرآیند تفکیک بخشهای کوچک اطلاعاتی مفید از غیر مفید آشنا خواهید شد از این گذشته، می توانید میان خود واقعی و تمام آنچه به طور جعلی در سر خود جای داده اید، تمایز قایل شوید.

کودکان مقررات خاص مربوط به راه و روشهای کاری را از والدین خود، که آنان نیز از دوران کودکی، به منظور انطباق با زندگی اجتماعی فرا گرفته اند می آموزند. در این جا باید یک نکته مهم روانشناسی را یادآوری کرد. کودکان در جهانی زندگی می کنند که دو چیز بر آن حاکم است: یکی غولها و دیگری مقررات. البته این غولها هستند که این مقررات را تدوین می کنند و به کار می گیرند. اما باید توجه داشت که شیوه به کارگیری این مقررات، متغییر و ناپیوسته است. بسیاری از این مقررات مملوس اند؛ ...

فنون یا روشهای قاطعیت

اما پرسش اصلی این است که به طور عملی چگونه می توان قاطع بود، هدف این فصل پاسخگویی به چنین پرسشی است. از این رو، تلاش به عمل می آید تا فنون یا تکنیک های قاطعیت را بشناسیم و با چگونگی کاربرد آنها به طور جداگانه یا تلفیقی و در جهت دفاع از حقوق خود یا تصدیق حقوق دیگران آشنا شویم.

1- پذیرش انتقاد

به طور معمول، واکنش ما نسبت به کسی که از شما انتقاد می کند، چگونه است؟ آیا شما نیز به همان شیوه تلقی می کنید؟ از این که فردی می کوشد رفتار شما را تغییر دهد، احساس ناراحتی می کنید؟ در مورد او احساس ناخوشایندی پیدا می کنید و یا این که درباره خودتان ناخوشنودید؟

بی شک، انتقاد، یک شکل عمومی از حمله است؛ زیرا مردم همیشه آنچه می خواهند و آنچه احساس می کنند را به طور مستقیم بیان نمی کنند.

آنان یا به طور مستقیم دردسر ایجاد می کنند یا به طور غیر مستقیم با تعبیرات دو سویه یا تمسخر آمیز با مشکل برخورد می کنند. برای پاسخ به این نوع حملات، کم و بیش، از پاسخ یا واکنش گریز یا جنگ استفاده می شود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید