با توجه به اهمیت و گسترش روزافزون كاربردهای میكروكنترلرها و محدودیت هایی كه میكروكنترلرهای خانواده ی MCS51 ایجاد می كرد،شركت Microchipنسل جدیدی از میكروكنترلرها به عنوان PIC به بازار عرضه كردبا توجه به قابلیت بسیار زیاد این میكروكنترلرها،به سرعت مورد استقبال قرار گرفت وتحول بزرگی در استفاده از میكروكنترلرها ایجاد كرد
مقدمه
با توجه به اهمیت و گسترش روزافزون كاربردهای میكروكنترلرها و محدودیت هایی كه میكروكنترلرهای خانواده ی MCS51 ایجاد می كرد،شركت Microchipنسل جدیدی از میكروكنترلرها به عنوان PIC به بازار عرضه كرد.با توجه به قابلیت بسیار زیاد این میكروكنترلرها،به سرعت مورد استقبال قرار گرفت وتحول بزرگی در استفاده از میكروكنترلرها ایجاد كرد.
با ارائه نسل جدید میكروكنترلرها توسط شركت میكروچیپ،برنامه نویسی میكرو وارد مرحله جدیدی شد و روشهای سنتی برچیده شد-به این ترتیب دیگر نیازی نیست برای ارسال اطلاعات به LCD زیر برنامه ای فراخوانی شود بلكه فقط با استفاده از یك دستور LCDOUT اطلاعات وفرمان ها به LCD منتقل می شود.
همچنین برای خواندن ورودی آنالوگ دیگر لازم نیست زیر برنامه ای نوشته شود ودر آن بارها رجیسترهای مختلف را چك كنیم و بسیاری از وقت و انرژی خود را صرف كنیم بلكه فقط با استفاده از دستور ADCIN مستقیما ورودی آنالوگ را در یك متغیر میریزیم،همه این قابلیت ها به مدد استفاده از زبان سطح بالا ایجاد می شود.
بدین صورت كه بسیاری از زیر برنامه های متداول از قبیل :نوشتن در LCD وخواندن ورودی آنالوگ وتولید موج DTMF وشمردن فركانس روی هر پین و نوشتن و خواندن حافظه و ارتباطات سریال وتأخیر به مدت طولانی و... توسط شركت میكروچیپ به صورت یك تابع یا دستور مشابه با دستورات Basic یا C ارائه شده است كه باعث می شود هم تعداد خطوط برنامه كاهش یابد وهم برنامه نویس از سردر گمی رهایی یابد.
و در ادامه مباحث زیر بررسی میشود:
PIC ها از نظر تعداد پایه
انواع حافظه
معماری PIC ها
بلاك حافظه داخلی PICها
PIC ها از لحاظ نوع Program Memory
منابع وقفه
Code Protection
اسیلاتورها
نرم افزارهای مربوط به PIC
برنامه نویسی به زبان اسمبلی
فایل پاورپوینت 49 اسلاید
خرید و دانلود آنی فایل